OVOV – OKRESNÍ KOLO

V pondělí 24. dubna jsme s naším sportovním výběrem vyrazili do Třebíče na soutěž Odznak všestrannosti olympijských vítězů

Soutěž založili úspěšní atleti a zlatí olympijští medailisté v desetiboji Robert Změlík a Roman Šebrle jako nástroj k podpoře a motivaci dětí ke sportu. V okresním kole jsme museli být připraveni na několik netradičních disciplín jako jsou kliky, skoky přes švihadlo, trojskok snožmo a hod medicinbalem vzad. Na závěr pak závodníci běželi kilometr nebo driblovali s basketbalovým míčem mezi kužely. Někteří naši sportovci startovali jako jednotlivci, někteří za družstvo i jednotlivce současně. Družstva zde byla také atypická. Skládala se totiž ze čtyř chlapců a čtyř dívek od pátého do osmého ročníku. Mezi jednotlivci si nejlépe vedla děvčata Sofie Toczko a Šarlota Sofie Horká, které za sebou ve své kategorii nechaly celé startovní pole a podařilo se jim zvítězit. Druhá místa obsadili Martin Krčál a Nikol Zedníčková a třetí příčku obsadili Jakub Janda a Elen Běhalová, která byla z naší školy jedinou zástupkyní 1. stupně.

Nejvíc nás ale potěšilo, že naše družstvo vyhrálo celou soutěž a zaslouženě postoupilo do krajského kola, které se bude konat 19. května opět v Třebíči. Držte nám palce!


Zobrazení: Alba | Podle data

OVOV – OKRESNÍ KOLO


Poslat známému Poslat na e-mail   tisk Tisknout   ↑ Nahoru

Kontakt

Základní škola Náměšť n.Osl. Husova 579
675 71 Náměšť nad Oslavou

  • tel. škola 568 620 409
  • tel. jídelna 731 438 260
  • e-mail info@zshusova.cz
  • dat.schránka 4k92xya

Školní družina Bc. Hana Hruškovičová tel. 775 945 613

 

Cookies

Ostatní

Dnes je pátek 29. 3. 2024

Svátek má Taťána