Ozdravný pobyt na horách

... přečtěte si několik postřehů přímo od dětí.

Sedmého ledna jsme měli sraz o půl osmé před autobusem. Když jsme nastoupili do autobusu, pustili jsme si písničky a povídali jsme si. Po příjezdu jsme udělali hada a tak jsme si posílali kufry a lyžáky. Tak jsme vlastně všechno dostali do Pepovky, kde jsme byli ubytovaní. Po obědě jsme se ubytovali a potom jsme šli lyžovat. Já lyžovat neuměla, takže jsem jenom padala. Když jsem se rozjela, tak mi paní ředitelka řekla: „Vidím to dnes na Tvůj první oblouček.“ Já tomu nevěřila, ale já ho fakt udělala! Po lyžování byla výborná večeře a po večeři osobní volno, ve kterém jsme mohli jít do bazénu. Když skončilo osobní volno, byly večerní aktivity, které končily o půl desáté,  a v deset byla večerka. Na noc se vybíraly mobily. My jsme měly na našem pokoji po večerce hodně veselo, protože pořád někdo prděl nebo škytal. Tím končil náš první den na horách.

                                                                                               Hana Špačková (5. A)

Střípky z pobytu:

Když jsme odjížděli, tak jsme já a Natka brečely, protože jsme nechtěly domů. Mimochodem, penzion Pepovka je nejlepší.      (Erika Kopuletá, 5. A)

Byla tam krásná krajina, opravdu krásná. Ve čtvrtek večer byla green party. Byla docela dobrá, až na to, že jsme museli tančit s holkou, to bylo hrozný. (Kryštof Kratina, 5. A)

Na lyžáku byli super instruktoři Mirek a Jirka. Jirka byl zábavný a prostě mega super. Hory byly prostě super zážitek. (Andrea Špačková, 5. A)

Na horách to bylo velmi super a chtěla bych si to ještě milionkrát zopakovat. Moc mě to tam bavilo.  (Ester Rychlá, 5. A)

Na horách se mi líbilo. Tolik sněhu jsem ještě neviděl. Na lyžování v Jeseníkách nikdy nezapomenu. (Martin Dofek, 5. A)


Zobrazení: Alba | Podle data


Poslat známému Poslat na e-mail   tisk Tisknout   ↑ Nahoru

Kontakt

Základní škola Náměšť n.Osl. Husova 579
675 71 Náměšť nad Oslavou

  • tel. škola 568 620 409
  • tel. jídelna 731 438 260
  • e-mail info@zshusova.cz
  • dat.schránka 4k92xya

Školní družina Bc. Hana Hruškovičová tel. 775 945 613

 

Cookies

Ostatní

Dnes je úterý 19. 3. 2024

Svátek má Josef